Om Oss

Superkul att Du har hittat hit!

Här på cykellås.se brinner vi för att göra det enklare att köpa cykellås över nätet. Vi har lager och kontor i de skogrika delarna av Småland. Och härifrån ser vi till att din order skickas så snart som bara möjligt är.

Vem står bakom Cykellås.se?


Jag som driver Cykellås.se är en cykelnörd med flera olika sorters erfarenhet inom cykelbranschen.

Här kan det ibland skrivas brukar det stå en massa löjligt framgångsrika personer som verkar lyckas med allt de företar sig, och visst min karriär som mtb-cyklist var hyfsat lyckad (även om jag inte nådde mina personliga mål) men annars är det hårt arbete som gäller. Jag lyckas definitivt inte alltid.

Men det är så kul att kunna hjälpa dig som letar efter cykelprodukter, i det här fallet cykellås.

Namn: Tobias

Cyklat sedan: typ 1983

Cyklar på: Trek Slash 8, Cube Reaction, Morewood Ndiza, Monark damtralla, Crescent Gram (-97) med flera (ja det är möjligt att det finns ett par cyklar för mycket i garagen).

Tobias från Cykellas.se

Bolaget bakom Cykellås.se?

Cykellås.se är inget eget bolag utan butiken drivs av mitt företag Legwork On Line. Därför ser du ibland det företagsnamnet på t ex Kontoutdrag eller Fraktetiketter.

Legwork är ett konsultbolag inom SEO och Digital Marknadsföring. Vi driver dessutom ett antal andra butiker utöver Cykellås.se. Läs mer om Legwork.

Varför handla hos oss?


Vi kan ju börja med elefanten i rummet:

Det är inte jättehäftigt med Cykellås och definitivt inte med en butik som säljer just cykellås. Men tyvärr är det så att de behövs

Vi försöker utgå från dig. Du gillar att cykla och du gillar din cykel. Men vi vet att det inte alltid är enkelt att veta vad man behöver – eller vad som passar till vilket behov.

Men för oss slutar det inte när du köpt ett lås av oss. Vi vill ta hand om dig efteråt också. Visa dig hur du bäst använder låset. Få din cykel att fortsätta vara i din ägo många år framåt.

Vi brinner för att hjälpa dig med det genom att erbjuda bra service, bra lås och utbildning!

Cykelstölder – tyvärr ett vanligt problem/brott


Vi är tyvärr ganska många – vi som någon gång blivit av med en cykel.

Jag har nu till dags dato blivit av med 5 stycken och då har jag endast bott en kortare period i en större stad.

Det har handlat om allt från enkla och billigare damcyklar till riktigt dyra mountainbikes. Ibland på grund av slarv och ren lathet men också då cykeltjuven verkligen visste vad han/hon ville ha och hur man bäst gick tillväga för att skaffa det.

Idag behövs ett riktigt bra cykellås men tyvärr är det så att det inte hjälper med endast ett bra lås – man måste också veta hur man använder det på det bästa och mest effektiva sättet. Det är där vi hoppas kunna hjälpa dig med denna sajt/butik, bra lås använt på så bra sätt som möjligt.

Har du några frågor eller tips på något vi missat. Ta då kontakt med oss här.

Vill du se till att behålla din cykel är ett bra och säkert Cykellås ett måste – vi hjälper dig att hitta det bästa för just dig.