Knog Bouncer Bygellås i alla färger

Bygellåset Bouncer från Knog är ett lås som verkligen drar till sig ögonens intresse. Designen och utseendet är något som skiljer sig från andra tillverkares mer traditionella produkter. Frågan är vad en eventuell cykeltjuv tycker..?

Är det då ett lås som bara ser bra ut eller fungerar det också?

Bouncer låset är ett solitt och biffigt lås. Det har ett överdrag is fräsch silikon och undertill gömmer sig härdat stål i bygeln. Storleken är normal med måtten 185 x 125 x 35mm och passar lätt i en ryggsäck eller annan mindre väska. Något verkligen positivt är vikten, låset vägen in på endast 800g. Du kommer inte ens känna av det i din väska när du transporterar det.

Knog Bouncer Bygellås i alla färgerLåsets kärna, bygeln, är tillverkad med hjälp av precisionsgjutet stål och dess värmebehandling gör det oerhört motståndskraftigt mot inte bara eventuella klipp- och kapförsök utan även mot slag och stötar. Det UV resistenta silikonöverdraget och den extra plasthuven kommer att stå emot tidens tand samtidigt som det inte bara gör låset till en fest för ögonen utan dessutom gör att du slipper repor på din ögonsten, inget jobbigt metall mot metall ljud helt enkelt.

Klicka här för att få mer information och för att köpa ditt egna Knog – Bouncer Bygellås. Endast 395 Kr hos Wiggle

Delat Knog Bouncer BygellåsDen dubbla låsmekanismen säkrar båda sidorna av låskolven vilket gör det ytterligare lite bättre samt säkrare. Med varje lås medföljer två nycklar i en nyckelkedja, dessutom sitter där även en unik nyckelkod. Skulle du tappa bort dina nycklar kan du kontakta Knog eller återförsäljaren och ge dem denna unika nyckelkod. På så sätt får du smidigt och enkelt nya. Att dela på låset är inga problem och med en nyckelvridning får du lätt isär det. Smidigt och problemfritt.

I Knogs egna säkerhetsskala så får Bouncerlåset 80 utav möjliga 100. Deras kvalitetstest utgår från en rad olika testtekniker såsom fall, impact, korrosion, vibration och temperaturtest bland andra saker. Något annat värt att nämna är Knogs miljömedvetenhet, vilket även lyser över på detta lås. Paketeringen är gjord av 100% återanvända material.

Som så många andra av Knogs produkter kommer även låsen i olika färger. Bouncer finns i Vit, Svart eller Teal (Turkosblå). Perfekt för dig som gärna färgmatchar.

Cykel låst med Knog BouncerSka vi plocka fram något negativt så är det gällande storleken. Då bygelns tjocklek, med hjälp av silikonöverdraget, är lite bredare än normalt blir det ibland svårt att riktigt få plast att låsa fast cykeln i andra fasta objekt. Även på längden skulle det kunnat vara något lite större, gärna några extra centimeter.

På det stora hela är det ett klart köp. Du får ett snyggt och praktiskt lås som även klarar sig riktigt bra i tester.

Övertygad?! Här köper du ditt Knog Bouncer Lås. Endast 395 kr

Om tillverkaren

Knog är ett Australiensiskt företag lanserat 2003 bestående av ett team av kreativa designers och ingenjörer. De gör produkter som syns och uppskattas av användarna och har ett flertal lyckade produktlanseringar bakom sig. Deras design är ny, innovativ och funktionell.

Här kan du se en videorecension av Knog Bouncer Bygellås. Det är inte vi som gjort den utan det är internetcommunityn därute:

Liknande Artiklar